Veilig bouwen in moderne comfortabele werkkleding

Artikel delen

De Tricorp Bicolor Naden-lijn is een nieuwe, strakke uitvoering voor de Bicolors. Naast een nieuwe look is de pasvorm van alle Tricorp Bicolors verbeterd. Het blijft nog steeds een zeer geschikt product om aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw organisatie.

Daarnaast introduceert Tricorp nieuwe Twill werkbroeken! Lichtgewicht werkbroeken met een perfecte pasvorm in drie variaties: Twill, Twill Cordura en Twill Cordura Stretch. Voor dames is een speciale Werkbroek Twill Dames verkrijgbaar.

De Werkbroek Twill Cordura Stretch is een luxe worker welke je zelfs na een lange werkdag niet uit wilt trekken. Met soepel mechanische stretch delen bij de kuiten en in het kruis is de bewegingsvrijheid in deze broek optimaal. De taille is naar wens aan te passen middels een elastische band in de taille.

De ALESSIO blue Mid ESD S3 is een halfhoge veiligheidsschoen die je zal doen verbazen. Dit model is namelijk uitgerust met een stevig en duurzaam lederen bovenmateriaal dat geschikt is voor zware werkomstandigheden. De ademende binnenvoering van textiel zorgt voor een uitstekend draagcomfort. Daarnaast beschermen de metaalvrije tussenzool en de stalen beschermneus tegen het intreden van scherpkantige materialen en het vallen van zware objecten op de voeten. Door de toepassing van reflecterend materiaal bent u ook in het donker goed zichtbaar. Last but not least is deze veiligheidsschoen uitgerust met een echte eyecatcher: de befaamde, grof geprofileerde, anti-slip, SAFETY-GRIP loopzool in opvallend blauwe kleurstelling.

Tricorp
www.tricorp.nl