Van smartphone naar professionele warmtebeeldcamera

Artikel delen

Met de FLIR ONE Pro en FLIR ONE Pro LT spoort u sneller dan ooit onzichtbare problemen op. Van warmtelek tot lekkage: u werkt snel aan de oplossing. Dankzij krachtige functies zoals meerdere temperatuurmeters en level/ span-bediening een must-have voor de serieuze bouwprofessional. Heel eenvoudig met uw eigen smartphone of tablet.

De revolutionaire VividIR-beeldverwerking helpt u meer details te zien. Deze unieke beeld verwerkende techniek, genereert beelden met 4 x meer pixels en zorgt voor haarscherpe gedetailleerde beelden. Voor de bouwprofessional ontstaat zo een zeer nauwkeurige temperatuurmeting waardoor metingen eenvoudig zijn te interpreteren. Door de combinatie met FLIR MSX technologie waarmee warmtebeelden worden uitgebreid met visuele details, ontstaat een ongekend resultaat voor een mobiele IR-oplossing.
Met de Pro LT beschikt u over een uitstekende warmtebeeldcamera, maar wilt u net die extra stap maken? Kies dan voor de Pro uitvoering en neem IR-beelden van 19.200 pixels en een thermische gevoeligheid van 70 mK. Meer pixels dus ook meer nauwkeurigheid en helderheid van het beeld.

Beide warmtebeeldcamera’s werken zowel op Android als iOS toestellen en passen op veel populaire beschermhoesjes. Met de app stelt u eenvoudig meerdere spotmeters en meetlocaties in voor gelijktijdige temperatuurmetingen. Ook heeft u toegang tot thermische tips en stelt u professionele rapportages op.

De FLIR ONE Pro en FLIR ONE Pro LT zijn verkrijgbaar op www.warmtebeeldcamera.nl, de webshop van Sensor BV. Hier vindt u ook andere modellen en merken. Bijvoorbeeld de SEEK Compact Pro en SEEK Compact XR.
Uitproberen? Bezoek Sensor BV op Renovatie 2019 in Den Bosch, standnummer B002.

Sensor BV
www.warmtebeeldcamera.nl