Duurzaam, onderhoudsarm en decoratief

Artikel delen

Duurzame gevelbekleding
HardiePlank® gevelbekleding is gemaakt van vezelcement, en is een vrijwel onverwoestbaar en onderhoudsarm product. Het is onbrandbaar A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersomstandigheden. Een perfect gevelproduct voor toepassing in de soms grillige Nederlandse weersomstandigheden. James Hardie is wereldmarktleider op het gebied van vezelcement gevelbekleding, toonaangevend in onder meer Amerika, Azië en Australië.

Eenvoudig monteren en onderhouden

De duurzaamheid en de kleurvastheid van het product HardiePlank® gevelbekleding bewijzen zich al decennialang in uiteenlopende klimaten (van Alaska tot Australië). De ColourPlus™ Technology coating die in de oven op plaatmateriaal en sierlijsten aangebracht wordt, hoeft namelijk niet geschilderd te worden en kan heel gemakkelijk met alleen maar zeep en water schoongemaakt worden. Daarbij verbleekt deze coating niet. Dat terwijl de planken slechts 8 mm dik zijn. Vergeleken met andere vezelcement gevelbekleding is HardiePlank® gevelbekleding dan ook handzamer en makkelijker verwerkbaar. Dankzij speciaal gereedschap is er bijvoorbeeld geen cirkelzaag nodig – en dus geen elektriciteit en stof – en kan één persoon de montage uitvoeren (dat scheelt tot 48% installatietijd), wat uiteraard aanzienlijk scheelt in de arbeidskosten.

Flexibele designmogelijkheden (kleurenpalet van 21 kleuren en 2 oppervlakstructuren)
Kies de uitstraling die u wenst met houtnerfstructuur (CEDAR) voor een authentieke uitstraling, of met gladde oppervlakstructuur (SMOOTH) voor een moderne uitstraling.

Voor nieuwbouw en renovatie van o.a. topgevels, dakkapel, berging, veranda, vakantiewoning et cetera

www.jameshardie.nl