Betonnen vloeren permanent beschermen met speciale vloeistof

Artikel delen

Moxilon 200 Nano Hydroleo geeft bescherming en versteviging van minerale ondergronden, zoals beton en cementgebonden egalines. Leverbaar in transparante en gepigmenteerde uitvoering in semi-transparante kleuren waardoor de betontextuur zichtbaar blijft. Er worden uitsluitend anorganische nano-pigmenten gebruikt, met maximale licht- en kleurechtheid en UV-bestendigheid. De meest gangbare kleuren zijn snel leverbaar.

Moxilon 200 Nano Hydroleo voldoet aan alle geldende CE 1504-2 eisen voor impregneermaterialen, bevat geen oplosmiddelen en schadelijke bestanddelen. Het product is eenvoudig aan te brengen met kwast, roller en vernevelaar. In bestaande situaties is de voorbewerking eenvoudig. Schrobben met harde nylon borstels met gebruik van Bo ’s Power Clean of een vergelijkbare geschikte reiniger is voldoende. Schuren of stralen is niet nodig en wordt zelfs afgeraden. Uitgebreide productinformatie en verwerkingsadviezen zijn vanaf de website te downloaden.

De beschermende vloeistof dringt in het betonoppervlak en het behandelde beton is slijtvaster, stuifvrij, vloeistofdicht en maximaal vlekbestendig tegen onder andere olie, vetten, koffie, thee, wijn en graffiti. Het is toepasbaar op verse en verharde vloeren en de applicatie is eenmalig. Voor het onderhoud is Bo’s Cleaner Sealer ontwikkeld, waarmee verschraling wordt tegengegaan. Het gebruik van andere onderhoudsmiddelen, zoals groene zeep wordt afgeraden. Zelf uitproberen? Vraag een testkit aan: info@borel.nl

Moxilon/Borel

www.moxilon.com / www.borel.nl