Duurzame bescherming in meer dan 1000 kleuren

Artikel delen

Voor een duurzaam behoud van muren, gevels en andere constructies bescherm je deze met de collectie muurverven en coatings van Mapei. Mapei biedt met de Master Collection een breed spectrum muurverven en coatingsystemen, die gemaakt zijn volgens de allerbeste technologieën en niet alleen decoratief zijn maar ook een hoge bescherming bieden op toepassingen waar dat nodig is. De Master Collection van Mapei is bovendien naar wens te kleuren in meer dan 1000 kleuren met het unieke ColorMap® mengsysteem.

pand

Een verf voor elke toepassing

De Master Collection muurverven en coatings van Mapei zijn specifiek ontwikkeld voor een brede range toepassingen. Van watergedragen muurverven voor decoratieve afwerking binnenshuis, hoogwaardige siloxaan- en silicaatverven voor de bescherming van thermisch en mechanisch belaste gevels en betonconstructies, tot speciaal ontwikkelde coatings voor de zorg en voedselverwerkende industrie. Elke soort verf of coating is door zijn eigenschappen, en de samenstelling van ingrediënten, een betrouwbare oplossing voor uiteenlopende sectoren. Denk aan hoog- en laagbouw, hotels, horeca en recreatie, zorg, onderwijs en de voedingsindustrie.

verf

Langdurige bescherming

De collectie muurverven en coatings van Mapei bieden een optimale, langdurige bescherming tegen wisselende temperaturen, weersinvloeden, scheurvorming, vochtproblemen, vuil en de aangroei van micro-organismen. Ze hechten perfect op alle soorten ondergronden, zoals metselwerk, pleisterwerk, egalisatiemassa en bestaand schilderwerk. Naast een langdurige bescherming behouden de muurverven en coatings uit de Master Collection van Mapei ook hun kleur langdurig.

Meer informatie:
Mapei
mapei.nl