Beschermd voor de komende 10 jaar met Sigma S2U Allure

Artikel delen

Als vakman levert u kwaliteit. Dat verwachten uw klanten ook van u. Toch wordt uw kwaliteitswerk regelmatig op de proef gesteld. Bijvoorbeeld door extreme weersomstandigheden of eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Om deze en andere uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, kiezen steeds meer professionals voor Sigma S2U Allure. Niet alleen biedt deze Sigma-productlijn langdurige bescherming van buitenhoutwerk, ook geeft het een schitterend eindresultaat waar uw klanten nog jarenlang plezier van hebben. Het speciale Dual Guard System® beschermt houtwerk tot wel 10 jaar tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Bovendien is de Sigma Allure-lijn gemakkelijk te verwerken, zodat u zonder gedoe uw werk kunt doen.

Innovatieve en duurzame productsamenstelling

De Sigma Allure-lijn is ontwikkeld op basis van de laatste inzichten op het gebied van duurzaamheid en productsamenstelling. Innovatieve technieken maken het mogelijk om langdekkende kwaliteitsproducten te produceren die bindmiddelen bevatten die voor 51% biobased zijn. Dat betekent dat ze voor het merendeel zijn gewonnen uit hernieuwbare bronnen. Ook zijn de Sigma S2U Allure-producten voorzien van het DUBOkeur®-milieulabel, wat aangeeft dat de producten tot de meest milieuvriendelijke keuze behoren.

Optimale bescherming dankzij het Dual Guard System®

Het duurzame karakter van de Sigma Allure-producten doet niets af aan de kwaliteit. Sterker nog, dankzij ons gepatenteerde Dual Guard System® (DGS) beschermt u uw houtwerk optimaal tegen weersomstandigheden en vervaging. Bovendien behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging. DGS is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt, waardoor de lak uitstekend bestand is tegen uv-straling en andere weersinvloeden. DGS zorgt hierdoor voor langdurig kleur- en glansbehoud, tot wel 10 jaar.

Gewoon buiten? Maak het buitengewoon!

Projecten aan buitenhout zijn voor u wellicht dagelijkse praktijk. Toch willen wij laten zien dat gewoon buiten werken ook buitengewoon kan zijn. Daarom verassen wij u als professional van 12 april t/m 21 mei met de beste deals voor uw buitenprojecten. Zes weken lang profiteert u van buitengewone acties en mooie aanbiedingen op professionele werkbenodigdheden . Zo maken wij zelfs de kleinste klus buitengewoon.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste acties en aanbiedingen. Bezoek uw Sigma verkooppunt of kijk op sigma.nl.