Beginnende en ervaren vakschilders staan klaar!

Artikel delen

DIT Personeel en Larex voorzien bedrijven in heel Nederland van (EU-)vakpersoneel in de techniek, bouw, metaal en schildersbranche. Met als doel: opdrachtgevers helpen om hun bezetting op drukkere momenten rond te krijgen of de standaard flexibele schil op maat in te vullen. Larex is al jaren landelijk met EU-schilders actief in de schildersbranche. Intussen levert ook DIT in heel Nederland beginnende en ervaren vakschilders.

schilders

Schilders van DIT hebben de werkervaring en diploma’s die voor de job vereist zijn en worden uitgerust met PBM’s. Daarnaast leidt DIT zelf nieuw schildertalent op via erkende BBL-trajecten bij opleidingsinstellingen en mbo’s in heel Nederland. Door deze combinatie van leren en werken kunnen leerling-schilders hun nieuwe kennis en vaardigheden direct in praktijk brengen. De EU-vakmensen van Larex worden naast relevante werkervaring en de benodigde diploma’s ook geselecteerd op beheersing van de Engelse en/of Duitse taal. Naast het afleveren van vakkundig werk is goede communicatie met collega’s van groot belang voor de veiligheid en uitvoering van het werk.

DIT en Larex zijn beide onderdeel van DIT Holding, hebben jaren ervaring op het gebied van uitzenden, en kennen de markt als geen ander. Met veertien vestigingen, verspreid over Nederland, is de betrokkenheid bij regionale markten geborgd. De schilders van DIT en Larex zijn beschikbaar voor kort- en langlopende projecten, nu en op termijn. Een aanvraag plaatsen kan direct via www.ditpersoneel.nl/aanvraag of www.larex.eu/aanvraag.

DIT
www.ditpersoneel.nl