Maak eenvoudig een goed geoliede machine van uw organisatie

Artikel delen

Iedereen weet dat het geld daadwerkelijk buiten, op de werkplaats, verdiend wordt. Het is daarom belangrijk dat uw backoffice en de buitendienst goed met elkaar communiceren. Daar bespaart u namelijk kostbare tijd en geld en maakt u de eerste en grootste efficiencyslag.

Software

Gilde Allround is hét Mobiel Werken-platform van Gilde Software. Met Gilde Allround maakt u van uw buitendienst eenvoudig een verlengstuk van uw backoffice. Voor hen is het niet alleen prettig maar ook belangrijk om op verschillende plaatsen en momenten informatie in te kunnen zien en hun werkzaamheden vast te kunnen leggen. Zij hebben met Allround toegang tot de belangrijkste en handige functies van uw Gilde-systeem, zoals:

  • uren registreren door middel van de digitale weekstaat;
  • werkbonnen gestructureerd digitaal behandelen met de digitale werkbon;
  • selecteren en raadplegen van materialen via live koppeling met 2BA of ArtSelect;
  • online materialen bestellen via DICO;
  • behandelde werkbonnen digitaal ondertekenen en afwikkelen.

Efficiënter werken door online data-integratie

Gilde Allround is een digitale schil die als het ware om de Gilde Pro applicatie heen ligt. Met Allround haalt u real time, op elk mobiel apparaat met een internetverbinding, alle belangrijke informatie op uit uw Gilde systeem. Denk aan klant- en projectgegevens, afspraken, notities en taken, geplande werkbonnen en nog veel meer. U heeft niet alleen inzicht in de gegevens maar kunt deze extern ook bewerken. Met de handige en moderne Allround interface heeft u alle informatie voor handen met slechts een paar tikken op het scherm.

Planningsoftware

Eenvoudig uren boeken Digitale weekstaat

Een van de meest gebruikte functies is de Digitale Weekstaat. Wanneer uw buitendienst elke dag haar uren online op de opdrachten en werkbonnen invult, bent u aan het einde van de week nooit meer op zoek naar rondslingerende of ontbrekende urenbriefjes. Dat is wel zo fijn.  U heeft altijd een actueel overzicht van de reeds geboekte uren en de backoffice kan de uren op kantoor accorderen.

Meer structuur met de Digitale werkbon

De andere hooggewaardeerde functie in Allround is de digitale werkbon. Met de Digitale Werkbon van Gilde hebben uw buitendienstmedewerkers altijd de juiste opdrachtgegevens en kunnen zij d.m.v. een gestructureerde werkinstructie de opdrachten/werkbon accuraat en efficiënt behandelen. Met de digitale werkbon kunt u daarnaast ook:

  • checklisten en formulieren laten afwikkelen
  • materialen selecteren en raadplegen via 2BA of ArtSelect
  • online materialen bestellen via DICO
  • behandelde werkbonnen digitaal (laten) ondertekenen

Gilde Software
www.gildesoftware.nl