Compacte vouwsteiger ideaal voor binnenruimten

Artikel delen

Solide N.V. en DAS hebben een uitgebreid assortiment praktische en veilige steigers, waarvan de onderdelen onderling compatibel zijn. Eén van die typen is de Solide VSC compacte vouwsteiger. Deze professionele kamersteiger biedt uitkomst in al die situaties waarbij sprake is van beperkte (binnen)ruimte. Het platform kan op lage hoogte worden ingesteld voor een werkhoogte onder de 3 meter. Ideaal in binnenruimten met standaard verdiepingshoogten.

steiger

Sales Manager Mischa Bos: “Met een steiger werk je veel makkelijker en veiliger dan bijvoorbeeld met een trap of ladder. Omdat een steiger breed is, kun je een groter oppervlak in één keer aanpakken in plaats van het telkens moeten verzetten van een ladder. Je hebt ook een ruim platform om je spullen op te zetten. Deze compacte steiger kan zeer snel worden opgebouwd door één persoon en kan gecombineerd worden met frames van de RS75 rolsteiger. Er zijn compacte vouwsteigers met een maximale werkhoogte van 2,80, 3,80 en 4,45 meter. De basis bestaat uit een 6 sporten klapunit van 1,85 m op 0,75 m, een platform zonder luik, wielstaanders en eventuele kantplanken.”

Voor incidentele klussen wordt vaak een steiger gehuurd. Bos: “Als je veel klust, is het op termijn goedkoper een steiger te kopen. Gelet op de aantrekkelijke prijzen van deze VSC-serie kamersteigers is dat al snel het geval. En wanneer je een eigen steiger hebt, kun je hem ook delen met collega’s, familieleden en vrienden. Het belangrijkste voordeel van koop is het feit dat je niet aan een bepaalde huurtermijn vastzit. Het maakt dus niet uit als de klus onverhoopt wat langer duurt. Je kunt altijd verder met je werk. Makkelijk én veilig.”

Solide N.V.
www.solide.com
DAS
www.dasladders.be