Waterdicht in één handeling

Artikel delen

Fliesemeister Helmut Wedi, ‘de meester tegelzetter’ en oprichter van de firma wedi, was oorspronkelijk een vooraanstaande tegelbedrijf dat projecten verzorgde in het hogere segment.

Bijna 40 jaar geleden ontwikkelde wedi een uitgebreid assortiment met een unieke combinatie van harde XPS kern met een hoogwaardige gewapende en cementgebonden toplaag aan beide zijdes tot een hoogwaardig product zonder zorgen.

Vakmanschap en ervaring is wat de firma wedi dagelijks drijft bij de ontwikkeling en productie om de klant het best mogelijke te bieden. De wedi adviseurs herken je aan hun vakmanschap en kennis die overgedragen is vanuit de familie wedi.

Waterdicht in 1 handeling

Uniek en wat slechts weinig bouwsystemen nog kennen. Slechts met een wediplaat en een verbinding met wedi 610 bent u direct en gegarandeerd waterdicht. U krijgt bij de juiste uitvoering ook nog eens 10 jaar garantie op waterdichtheid.

wedi
www.wedi.nl