Wat is het beste isolatiemateriaal?

Artikel delen

Wat doe je wanneer je met traditionele isolatiematerialen niet uit de voeten kunt? Bijvoorbeeld bij krappe hoekjes, binnengevels, dagkanten, rond architectonische elementen en op glooiende ondergronden?

Het antwoord is Bluedec: vanaf 5mm, flexibel, extreem goed isolerend (λ 0,0135) en gemakkelijk aan te brengen. Er bestaat wereldwijd geen ander isolatiemateriaal dat zulke hoge thermische prestaties levert bij de geringe dikte. Ideaal voor monumenten en de renovatiebouw, zoals de renovatie van klassieke ronde dakkapellen, waar gebruik van traditioneel isolatiemateriaal geen optie was in verband met de monumentale omlijsting.

Cacheringen

Desgewenst op maat geleverde platen – die eventueel al zijn voorzien van glasvlies, gips of andere cachering – zijn eenvoudig te snijden, op de ondergrond te verlijmen en direct af te werken met bijvoorbeeld stuc.

Unieke eigenschappen

Bluedecbluedec producten kennen diverse varianten, met elk hun eigen specifieke kracht: van brandwerend (klasse C tot A1) tot extreem koude-isolerend (min 270°C  t/m plus 1.200°C). Dampdoorlatend, flexibel, drukvast, thermisch en UV stabiel, herbruikbaar, recyclebaar, eenvoudig en snel aan te brengen en zowel binnen als buiten toepasbaar.

Weinig ruimte?

Er is geen voorzetwand nodig maar de platen zijn direct te verlijmen op de gevel, 1cm geeft hierdoor een + R 1,09 op de bestaande constructie. Ook bij een gebrek aan kruipruimte ideaal voor isolatie van bovenaf op vloeren zonder aanpassing van deurposten en plinten. Kortom: ideaal voor de renovatiesector.

Start direct uw aanvraag op bluedec.nl voor een advies op maat.

Bluedec
www.bluedec.nl