Alles onder één dak: voor voorbehandeling, behandeling én nabehandeling

Artikel delen

Op 2 en 3 november vindt Masters of Maintenance plaats. Voor alle schilders- en onderhoudsbedrijven, fabrikanten, groothandelaren, toeleveranciers én iedereen die graag kennis wil maken met deze verduurzamingsbranche. Natuurlijk geeft PearlPaint Group ook acte de présence.

‘Je gaat naar Masters of Maintenance om iets leren over een product’, aldus Rob van der Spek, Accountmanager Bouw & Retail van PearlPaint Group. ‘We geven er uitleg over onze producten, je kan onze producten zelf proberen en ervaren’. De merken van PearlPaint staan garant voor excellente kwaliteit voor toepassingen in herstel, verduurzaming, reiniging en onderhoud. Professionele producten voor de bouwnijverheid geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, die zich onderscheiden door gebruiksgemak.

Tijdens Masters of Maintenance maak je kennis met de merken van PearlPaint:
Bolivia kun je als vakman gebruiken voor alles op het gebied van plamuren, vullen en repareren. Trae Lyx biedt een complete lijn transparante afwerking van onder andere houten vloeren en meubels. Rolith biedt alles op het gebied van reiniging voor bouw en industrie, bijvoorbeeld algenbestrijding en gevelreiniging. En Avis biedt professionele verfproducten voor de schilder. ‘Op onze productlocaties produceren we met onze merken Biccs en Bleko vloeibare chemicaliën zoals wasbenzine en technische vloeistoffen en verf’, aldus Rob.

‘Bij PearlPaint heb je alles onder één dak voor het hele proces van voorbehandeling, behandeling en nabehandeling. Het is als groothandel handig om één partij te hebben waar je alles kan halen. En als je vragen hebt, is er één backoffice die je antwoord geeft en je volledig ontzorgt. Niemand heeft het hele proces onder één dak, wij wel.’

Meer weten? Je vindt PearlPaint Group op stand nummer 6 tijdens Masters of Maintenance.

PearlPaint
www.pearlpaintgroup.com.