BDR Thermea neemt Holland Warmte over

Artikel delen

BDR Thermea Benelux, moederbedrijf van Remeha, heeft per 2 januari 2023 installatiebedrijf Holland Warmte overgenomen. Deze overname stelt BDR Thermea in staat om, in lijn met haar ambitie, de energietransitie te versnellen door de kennis, kunde en capaciteit in de markt te vergroten.

Hoofdkantoor hollandswarmte

Opgericht in 1965 is Holland Warmte uitgegroeid tot een regionaal sterke speler in het zuidelijk deel van de Randstad, West-Brabant en Zeeland. Met hoofdvestiging in Numansdorp en 36 werknemers richt Holland Warmte zich exclusief op de particuliere markt. Met haar dienstverlening dekt zij het hele scala aan warmteoplossingen. Holland Warmte blijft zelfstandig en onder eigen naam in de markt actief.

Holland Warmte is al sinds vele jaren een belangrijke samenwerkingspartner van Remeha. Met een breed product- en serviceportfolio voor thuis, op kantoor of op locatie werkt Remeha iedere dag aan duurzame binnenklimaatoplossingen.

Arthur van Schayk, algemeen directeur van BDR Thermea Benelux en Remeha: “De markt waarin wij opereren groeit harder dan ooit. De komende jaren willen wij onze investeringen in kennis en kwaliteit opschroeven in het gehele kanaal van toeleveranciers, fabrikanten, groothandels, installateurs en de eindgebruiker. Met de overname halen wij gerichte advisering, installatie- en onderhoudskennis in huis waarmee we onze product- en dienstverlening verder kunnen verbeteren.”

Bron: BDR Thermea