Maak kennis met Amber

Artikel delen

De nieuwste monoblock warmtepomp van Itho Daalderop, Amber, is een fluisterstille warmtepomp met niet alleen een elegant design, maar ook indrukwekkende techniek. Dankzij het milieuvriendelijke koudemiddel R290 (propaan) bijvoorbeeld, voldoet deze warmtepomp al aan de regelgeving die de komende jaren wordt ingevoerd. Dit koudemiddel heeft als extra voordeel dat er een grotere temperatuurstap kan worden gemaakt tot wel 70°C cv-water en warm tapwater. Amber is beschikbaar in drie vermogens, namelijk 6,5kW, 9,5kW en 12kW en kan naast verwarmen/koelen ook het warme tapwater bereiden. Dankzij de forse vermogens is Amber uitstekend geschikt voor hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en vrijstaande woningen.

Warmtepomp

De warmtepomp bestaat uit alleen een buitendeel en een kleine regelmodule binnen.  Amber voelt zich zowel in de nieuwbouw als de bestaande bouw prima thuis en kan in combinatie met verschillende afgiftesystemen worden toegepast, zoals vloerverwarming en radiatoren. Amber kan hybride worden opgesteld, waarbij de bestaande cv-ketel het warme tapwater blijft verzorgen en eventueel bij kan springen tijdens de zeer koude dagen. Er kan uiteraard ook gekozen worden om Amber all-electric op stellen, waarbij de warmtepomp wordt gecombineerd met een hoogwaardig I-WPV voorraadvat van Itho Daalderop. Deze voorraadvaten leveren dankzij het unieke ontwerp net zoveel warm tapwater als 20% grotere conventionele vaten die met een spiraal in het vat werken. De voorraadvaten worden in het Nederlandse Tiel geproduceerd op de meest duurzame rvs-voorraadvaten productielijn ter wereld!

Door te kiezen voor deze warmtepomp kunnen huiseigenaren hun CO2-uitstoot fors verminderen en bijdragen aan een schonere leefomgeving. Dankzij het elegante design, drie verschillende vermogens en het milieuvriendelijke koudemiddel, past Amber perfect bij de woning én bewoner van deze tijd.

Itho Daalderop
www.ithodaalderop.nl/amber