Duurzame en snel te monteren isolatieschermen

Artikel delen

Sinds 1995 bedrijf Alhar produceert duurzame isolatieschermen voor buitengevels onder de naam ‘ISO-KLINK-PUR’. Deze platen zijn snel en eenvoudig met montagepluggen te monteren op alle soorten gevels zoals beton, hout, aluminium of stalen constructies.

IsolatieschermenDe ISO-KLINK-PUR thermisch isolerende gevelsystemen bestaan uit kant-en-klare gevelelementen, bestaande uit klinkerplaten die permanent (tijdens het productieproces) zijn verzonken in een stijve plaat van polyurethaanschuim. De platen worden rechtstreeks op de gebouwwand gemonteerd met behulp van plugankers, en de voegen tussen de platen worden afgedicht met montageschuim. Nadat alle elementen zijn gemonteerd, worden de velden tussen de klinkerplaten opgevuld met decoratieve voeg.

Door de jaren heen zijn de isolatieschermen steeds verbeterd en aangepast om te voldoen aan wetgeving en eisen uit de bouwsector. Hierdoor hebben de isolatieschermen nu het hoogste energielabel als het gaat om gevelisolatie. “Met bijna 30 jaar ervaring durven we gerust te zeggen dat we één van de meest duurzame en energiebesparende isolatieschermen verkopen”, aldus een woordvoerder van het bedrijf

Het bedrijf produceert de isolatieschermen op basis van gevelsteen in meer dan 400 kleuren en steensoorten. Constructies met stijlvolle kroonlijsten of ronde lateien zijn voor het bedrijf geen uitdaging! De ISO-KLINK-PUR isolatieschermen worden kant en klaar geleverd met alle benodigde montagepluggen en voegen.

Alhar’s ISO-KLINK-PUR isolatieschermen verbinden de unieke uitstraling van gevelsteen met hoogwaardige thermische isolatie.

Wil je meer weten? Bezoek dan de website.

Alhar
www.nl.alhar.eu