Laat de zolderverdieping stralen

Artikel delen

Klaar om de zolderruimte om te toveren tot een lichte, gezellige oase? Bezoek dan zeker de stand van Roto Frank Dakramen op de Renovatiebeurs van 14 tot en met 16 mei! Hier laat het bedrijf zien hoe je eenvoudig een bestaande situatie kunt updaten naar een energie-efficiënte, hoogwaardige oplossing. Niet alleen voor particuliere woningbezitters, maar zeker ook voor grootschalige renovaties in het sociale domein.

Zolderrenovatie

Als toonaangevend merk in dakramen en -oplossingen, biedt Roto Frank de juiste balans tussen functionaliteit, design en duurzaamheid. Ontdek op de beurs hoe hun innovatieve producten elke zolderkamer kunnen transformeren in een ruimte vol licht en mogelijkheden.

Laat je inspireren door de hoogwaardige Roto dakramen, die niet alleen prachtig ogen, maar ook zorgen voor een optimale isolatie en ventilatie. Dankzij de geavanceerde technologie bespaar je flink op je energiekosten, zonder in te boeten op comfort.

Zolderraam

Maar Roto Frank biedt meer dan alleen dakramen. Bekijk ook de oplossing van één van de partnerbedrijven, die een uniek product presenteert om je zolderruimte nog beter te benutten. Ontdek hoe je eenvoudig extra lichtinval en extra leefruimte kunt creëren, voor een optimaal wooncomfort.

Of je nu op zoek bent naar een complete zolderrenovatie of slechts een kleine aanpassing, de experts van Roto Frank staan klaar om je te voorzien van deskundig advies. Laat je verrassen door de talloze mogelijkheden en ontdek hoe je elke droomzolder kunt realiseren.

Zolderraam

Reserveer alvast een plekje in je agenda voor de Renovatiebeurs en bereid je voor op een inspirerende en leerzame ervaring. Ontmoet het team van 14 tot en met 16 mei op stand B1.033 en laat je meenemen in de wereld van Roto Frank Dakramen. De zolderverdieping verdient niets minder dan het allerbeste!

Roto Frank Dakramen
www.roto-frank.com
Stand: 1.B033