Geef gevelpanelen een “Second Life”

Artikel delen

Met Trespa Second Life krijgen oude Trespa-panelen een nieuwe kans in de circulaire economie. Oude Trespa-panelen worden ingenomen van projecten en krijgen een nieuw leven als bijvoorbeeld een tuinhuisje. Bij Stiho heb je als klant nu de kans om mee te doen aan Trespa Second Life. Een ideale manier om bij te dragen aan je duurzaamheidsambities, afvalstromen te verminderen en te werken aan je SROI-verplichtingen.

Gebruikte Trespa panelen

Eigenlijk is duurzaamheid geen optie meer, in een wereld waarin je ziet dat grondstoffen steeds schaarser worden. Nee, duurzaamheid is een noodzakelijkheid geworden. Dat zag Trespa ook en daarom zochten zij naar een manier om hun oude panelen een tweede leven te geven. Zo werd Trespa Second Life geboren. De oude panelen worden van gevels gehaald, schoongemaakt, gesorteerd en krijgen zo een nieuw leven. Bijvoorbeeld als tuinhuisje, tafeltennistafel of fietsenstallingen.

Duurzaamheid bij Stiho

Bij Stiho heb je nu de kans om mee te doen aan Trespa Second Life. Het programma sluit naadloos aan op onze eigen duurzaamheidsambities. Bij Stiho hebben we namelijk duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan. We willen deze aarde beter doorgeven aan onze toekomstige generaties. Daarom zijn we altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen met onze klanten en leveranciers.

Waarom zou jij meedoen?

  • Werken aan jouw duurzaamheidsambities.
  • Extra opdrachten binnenslepen.
  • Je afvalstromen verminderen.
  • Behalen van SROI-verplichtingen.

Jouw oude Trespa is nu geld waard!

Meldt jouw project nu aan via deze link en bij gratis inname van de oude Trespa panelen, ontvang je een waardebon, te besteden bij Stiho!

De drie stappen van het Trespa Second Life-programma

Trespa
www.trespa.com