Renoveren? Werk ook aan het juiste licht

Artikel delen

Lumenplan is specialist in retail-, utiliteit-, hospitality- en industrie lichtoplossingen. Of het nu gaat om het creëren van een aangename sfeer, het stimuleren van verkoop, duurzaam verlichten of werkplezier en veiligheid: het bedrijf denkt mee en levert passende oplossingen.

“In deze tijd van snelle ontwikkelingen op gebied van innovatieve technieken en milieu, is het van belang om op te vallen en je te onderscheiden. Lumenplan is actief in de verlichtingsmarkt om met de laatste LED technieken voor u een passende oplossing te creëren.” Er wordt gekeken naar wensen zoals beoogde sfeer en verlichtingseisen. Tevens houdt Lumenplan rekening met mogelijke kostenbesparing in energie en onderhoud.

“Onze ontwerpers en productspecialisten houden bij het maken van uw lichtplan rekening met alles. Zo vinden we de perfecte balans tussen sfeervolle en functionele verlichting. En houden we rekening met (licht)kleur, interieur, architectuur, de nieuwe lichttechnieken en armaturen.” Is het plan eenmaal ingericht dan zorgt Lumenplan dat het uitvoerbaar is en technisch klopt. “Waar nodig werken we daarbij samen met projectinrichters, architecten of installateurs. Lumenplan laat u zien!”

Lumenplan
www.lumenplan.nl

Bezoek Lumenplan op Renovatie 2019 in Den Bosch, stand B034