Lezerstest: wil jij ook powertools testen?

Artikel delen

Ben jij zpp’er in de renovatiesector of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag powertools testen? Meld je dan aan als kandidaat-tester. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de aangeboden machine en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in RebnovatieTotaal van. De geselecteerde tester mag de machine na afloop houden! Deze keer: de nieuwe EC excentrische schuurmachine met geïntegreerde zuigkracht van FLEX Power Tools.

Met de ORE 3-150 EC en de ORE 5-150 EC heeft FLEX Power Tools de eerste excentrische schuurmachine met een koolborstelloze motor en geïntegreerd afzuigsysteem gelanceerd. Afhankelijk van de versie en toepassing kunnen klanten kiezen tussen een slag van 3 of 5 millimeter. Beide machines zijn uitgerust met het meest universele multi-hole afzuigsysteem op de markt en zijn daarom compatibel met elk merk schuurpapier.

Eigenschappen

Het ‘hart’ van de nieuwe excentrische schuurmachines is de koolborstelloze EC-motor, die indruk maakt met zijn duurzaamheid en trekkracht. De geïntegreerde stofafzuiging en het nieuw ontwikkelde microfilterpatroon met cycloonfunctie maken stofarm werken mogelijk. Dankzij de traploos instelbare snelheid zijn de ORE 3-150 EC en ORE 5-150 EC bij uitstek geschikt voor het werken op een grote verscheidenheid aan materialen, zoals hout, gips, metaal of geverfde oppervlakken.
Lage trillingswaarden, praktische bediening met één druk op de knop en optimale gewichtsverhoudingen zorgen voor moeiteloos werken, zelfs bij continu gebruik. De excentrische schuurmachine zonder filter weegt slechts 1,2 kilogram.
De ingebouwde EC-motor heeft een tien keer langere levensduur en 30 procent meer vermogen dan andere motoren in zijn klasse. Het resultaat is geen uitvaltijd en veel snellere voortgang in een schone werkomgeving, bescherming van de gezondheid en perfecte oppervlakken. Beide excentrische schuurmachines zijn nu verkrijgbaar in de gereedschap speciaalzaken.

Wil jij testen?

Ben jij enthousiast en wil je een van deze twee machines testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@renovatietotaal.nl, onder vermelding van test FLEX Power Tools en het type nummer dat je wilt testen (ORE 3-150 EC of ORE 5-150 EC).