Sneller, slimmer en duurzamer met elektrische hoogwerkers

Artikel delen

Op zoek naar een snelle, slimme én duurzame hoogwerker? Dan ben je bij Hoogwerkt aan het juiste adres. Hoogwerkt heeft namelijk de grootste elektrische vloot hoogwerkers. Deze hoogwerkers zijn voorzien van krachtige lithium-accu’s en zijn dus 100% elektrisch!

hoogwerker detail

Hoogwerkt verhuurt uitsluitend de modernste, veiligste en meest efficiënte lithium-ion & hybride hoogwerkers en minihijskranen. Je boekt jouw machine eenvoudig online, 24/7. Door de lithium- accu’s hebben onze machines een zeer korte oplaadtijd, waardoor je geen kostbare werktijd verspilt. Ook goed om te weten: Hoogwerkt verhuurt per uur. Dus heb je 1,5 dag een hoogwerker nodig, dan betaal je ook maar 1,5 dag. Zo betaal je nooit te veel.

Door de lithium-accu gaat 99 procent van de energie die is opgewekt ook daadwerkelijk in de machine en wordt er 30 procent minder energie verspild tijdens het laden. Je kan zonder opladen minimaal een hele dag comfortabel, duurzaam en kosteneffectief werken. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren.

Huur je een hoogwerker bij Hoogwerkt, dan kun je ervoor kiezen om jouw machine af te halen bij één van onze afhaallocaties. Daarmee bespaar je transportkosten. Alle Hoogwerkt hoogwerkers hebben een aanhangeronderstel of hun eigen bijpassende aanhangwagen, dus het is een kwestie van aankoppelen en gaan! Wil je jouw hoogwerker liever laten bezorgen? Dat kan ook. Hoogwerkt bezorgt namelijk door heel Nederland. Daarnaast traint Hoogwerkt je graag om veilig gebruik te maken van onze machine.

Hoogwerkt
www.hoogwerkt.nl