Het beste isolatieglas ter wereld, en tóch dun en licht

Artikel delen

Met een U-waarde van 0,4 is BENGglas het beste isolatieglas ter wereld. Dun en licht van gewicht maakt dit het ideale isolatie glas product voor de renovatiemarkt. Is het kozijn nog goed, dan is het een kwestie van glas er uit en glas er weer in. 

Ook al zal het wooncomfort enorm toenemen door de goede geluidsisolatie (dB=36) en door het vervallen van de koudeval bij gewoon isolatieglas. In tegenstelling tot het dubbel en triple glas is BENGglas 4 keer dunner en heeft het een U waarde die bijna 2 keer beter is.

Ook bijzonder is dat in tegenstelling tot gewoon isolatieglas of tripple glas,  de U=waarde geen terugval heeft. De garantie termijn is 15 jaar en de geteste werkzame levensduur is 25 jaar! De U-waarde blijft al die jaren hetzelfde. Overigens ook als dit glas onder een hoek geplaatst wordt.

BENGglas is altijd gehard. De voordelen hiervan zijn: 5x sterker, geen thermische breuk en het wordt aangemerkt als veiligheidsglas. Dat maakt beglazen tot de grond toe mogelijk. BENGglas, gehard vacuümglas, is een producten programma met vele typen en vele opties zoals extra lichtdoorlatend, gelaagd, zonwerend en diktes variërend van 6,3 mm oplopend tot 20,3 mm.

Giga Groep
www.bengglas.nl