Flexibel inzetbare materialen voor prefab en skids van TECE

Artikel delen

Prefab is slimmer, flexibeler en kostenbesparend. Voor prefab levert TECE het stabiele voorwandsysteem TECEprofil waarmee complete installatiewanden, leidingschachten en skids voor technische ruimten samengebouwd worden.

Daarnaast levert TECE verschillende installatiedelen die hierin verwerkt worden, zoals diverse inbouwframes voor o.a. een douche-wc, wc en wastafel, wc-bedieningsplaten en het tijdbesparende push-fit leidingsysteem TECElogo.

Stabiel en flexibel

Het stabiele TECEprofil bestaat uit slechts drie delen: een verzinkte holle buis, één hoekverbinder en een bevestiging. De buis is vormvast en heeft een laag gewicht. Lassen is niet nodig, de hoekverbindingen worden met de hand gemaakt. Door de eenvoud en snelheid waarmee dit gebeurt, kost het produceren weinig tijd. Het grote voordeel van TECEprofil is de flexibiliteit. Met TECEprofil kunnen namelijk allerlei vormen gemaakt worden. En mocht zich een wijziging voordoen in het ontwerp, dan is een aanpassing snel geregeld. Tot slot: werken met TECEprofil vereist geen speciale scholing of kennis. Iedereen met twee rechterhanden kan er mee uit de voeten.

https://www.tece.com/nl/installatiewanden