Nieuwe Service-app helpt monteur bij inbedrijfstelling en onderhoud klimaatapparaten

Artikel delen

Climate for Life heeft zijn Service-app voor monteurs helemaal opgefrist en verder verbeterd. De app helpt monteurs bij het inbedrijfstellen en onderhouden van klimaatapparatuur van Itho Daalderop/Climate for Life. Belangrijkste aanpassing is dat de app nog makkelijker en sneller te gebruiken is, omdat het nieuw ontworpen dashboard naar ieders eigen gebruik is in te stellen. Vind je handleidingen belangrijk of wil je snel bij de storingscodes, dan kunnen deze direct bij het openen van de app geraadpleegd worden.

itho daalderopClimate for Life heeft al een aantal jaren een Service-app voor monteurs, die apparaten van CFL onderhouden en in bedrijf stellen. “Maar we willen altijd up-to-date blijven, dus hebben we vorig jaar een gebruikersonderzoek gedaan “, vertelt Shaquell van Ommeren van Climate for Life. “Uit de feedback van monteurs die de app vaak gebruiken, bleek dat hij wel laagdrempeliger kon en makkelijker in gebruik. Vandaar dat we deze nieuwe versie hebben gemaakt. Daarmee kan de monteur een apparaat van ons in bedrijf stellen en onderhouden, door simpel via wifi of bluetooth verbinding te maken. Geeft een apparaat een storingscode, dan geeft de app aanwijzingen om de storing op te lossen. Wil je nog dieper kijken, dan zijn alle handleidingen te raadplegen. En lukt het dan onverhoopt niet, is de service-afdeling altijd te bereiken. Dat kan telefonisch maar ook via het maken van een service-afspraak via de app.”

Tevens is het handig dat het laatste nieuws en updates van de Itho Daalderop/CFL-apparatuur wordt weergegeven in de app. Van Ommeren: “Deze nieuws-tegel is echt bedoeld voor de meeste recente, technische updates en om nieuwe features door te geven. Zodat de monteur altijd met een up-to-date Service-app op pad is.” De app is vanaf 2 mei beschikbaar in alle app-stores.

Climate for Life
www.cflholding.com

Itho Daalderop
www.ithodaalderop.nl