Het ontgaat niemand: Nederland moet verduurzamen

Artikel delen

De eerste gedachte bij verduurzeming gaat vaak uit naar zonnepanelen en warmtepompen. In sommige gevallen wordt ook nog gedacht aan dak- of gevelisolatie. Echter, daar waar de warmte het huis verlaat – dé zwakke schakel van het gebouw – is het glas. Daarom zou juist glasisolatie de hoogste prioriteit moeten krijgen en het startpunt moeten zijn bij een verstandige verduurzaming.

BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld, biedt hier uitkomst. Met  een U-waarde van 0,40 isoleert het tweemaal beter dan triple glas (U=0,80) en maar liefst 2,5 keer beter dan traditioneel HR++ glas (U=1,10).

BENGglas kent daarnaast andere voordelen. Zo is het erg dun (vanaf 6,3 mm) en licht van gewicht. Hierdoor past het altijd in de bestaande kozijnen en kan er gewerkt worden met lichter hang- en sluitwerk.

Ook is BENGglas het enige geharde vacuümglas op de markt. Gehard glas kent diverse positieve eigenschappen. Zo is het tot 5x sterker, wordt het officieel aangemerkt als veiligheidsglas en is thermische breuk uitgesloten.

Tot slot biedt BENGglas ook nog eens voor een ongelooflijk goede geluidsisolatiewaarde (dB=36). Wilt u verduurzamen en gelijktijdig genieten van optimaal wooncomfort? Dan is BENGglas het antwoord.

BENGglas
www.bengglas.nl