Nu is renovatiewerk óók in het najaar mogelijk

Artikel delen

Soms lijkt het wel alsof ons land bestaat uit baksteen. Maar wie beter kijkt, ontdekt heel wat andere gevelafwerkingen. Gelukkig maar, want ook een geschilderde gevel geeft een gebouw een bijzonder karakter. Bij Caparol kennen ze als geen ander de eisen die een buitenmuur stelt. Die kennis en ervaring vindt u terug in de buitenmuurverven; toonaangevende producten die iedere buitenmuur beschermen, verfraaien én die ervoor zorgen dat de muren langer schoon blijven. Zo wordt niet alleen het vastgoed mooier, maar óók het onderhoudsrendement.

Gebouw met rode auto

Deze woningen aan de Oleanderstraat in Rotterdam zijn een mooi voorbeeld  van hoe een gevel met de juiste buitenmuurverf weer voor jaren is beschermd en tegelijktijdig wordt verfraaid. De gevels waren in de loop der jaren verkleurd en verkrijt, dus duidelijk toe aan een opknapbeurt.

De renovatie moest uitgevoerd worden in de maand december, normaal gesproken geen goede periode voor buitenwerkzaamheden. In overleg met groothandel Luijten VVZ en Schildersbedrijf De Goede Vlaardingen, is daarom gekozen voor Caparol AmphiKlima met als grondlaag CapaGrund Universal. Dankzij de Early Rain Protection-technologie is deze buitenmuurverf regenvast in 20 minuten, waardoor je minder afhankelijk bent van stabiele weersomstandigheden. Dus minder zorgen om plotseling opkomende regenbuien of mist. Verder is AmphiKlima minder gevoelig voor oppervlakteverstoringen veroorzaakt door ongunstige drogingsomstandigheden. Dus minder kans op glimmende lekstrepen, ofwel ‘snail marking‘.

De warme oranje kleur werd gekozen uit de Caparol Fassade A1 waaier. Met de 500 kleuren uit deze waaier bent u verzekerd van maximale kleurstabiliteit. Alle kleuren uit deze waaier zijn samengesteld met de meest UV-bestendige pigmenten. De woningen in de Oleanderstraat zijn hierdoor weer voor jarenlang fris én beschermd.

Caparol
www.caparol.nl