Doorslijpschijf voor extreem veeleisende toepassingen

Artikel delen

De professionele doorslijpschijf DT 900 FT Special van Klingspor is ontwikkeld voor extreem veeleisende toepassingen en levert uitstekende resultaten bij de bewerking van fijnsteen, tegels, geglazuurde tegels en graniet.

Diamant doorslijpschijf in actie

Met een dikte van slechts 1,4 millimeter zorgen het dunne stamblad en de turbogesloten rand voor zuivere en spaanvrije randen en een onberispelijk uiterlijk, vooral op de zichtbare delen van het werkstuk. Het robuuste en duurzame ontwerp van schijf en snijkant maakt het ook mogelijk moeiteloos door graniet te slijpen, ondanks de hoge dichtheid en de daaruit voortvloeiende hardheid van dit materiaal.

‘Special’ productlijn van Klingspor

Diamant doorslijpschijf in actieAls onderdeel van de productlijn 900 behoort de diamantschijf DT 900 FT Special tot de sterkste gereedschappen van Klingspor.  De beste slijpprestaties, maximale agressiviteit en een lange levensduur maken dit gereedschap de ideale keuze voor de zwaarste klussen. Hoge eisen aan prestatievermogen en betrouwbaarheid tijdens het gebruik zijn voor dit diamantgereedschap geen enkel probleem en het resultaat is nooit anders dan onberispelijk en overtuigend. Het belangrijkste kwaliteits- en prestatiekenmerk van dit product is de turbo gesloten rand, die dankzij zijn buitengewoon soepele werking voor zuivere randen en nauwkeurig slijpen zorgt. De diamantschijf is ontworpen voor fijnsteen, tegels en graniet. De schijf kan in verschillende diameters worden gekocht.

De voordelen van Klingspor diamantgereedschappen

Klingspor’s voortdurende inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling garanderen de uitzonderlijke prestaties van de diamant doorslijpschijven en alle andere gereedschappen gemaakt door Klingspor. De perfecte afstemming van rand en kern is zowel een onderscheidend kwaliteitskenmerk van de schijven als de basis voor maximale prestaties. Conform de eisen van de DIN EN 13236 en de strenge oSa-richtlijnen bieden de Klingspor producten een hoge mate van veiligheid voor de gebruiker en zijn ze gegarandeerd van uitstekende werkprestaties.

Klingspor
www.klingspor.nl