Zorgen voor een comfortabele zomer? Lagere kosten, comfortabel binnenklimaat

Artikel delen

Eindelijk stijgen de temperaturen weer. Dit jaar duurde het iets langer, maar de eerste zomerse dag is een feit. En dat merken we ook binnenshuis… De laatste jaren zijn we steeds meer thuis en daarmee op zoek naar manieren om een zo comfortabel mogelijk binnenklimaat te creëren. Bijvoorbeeld met airconditioning. Hier kiezen we tegenwoordig niet alleen maar voor koelen, maar zijn we ook op zoek naar kwaliteit, energiebesparing en duurzaamheid. En ook een schone omgeving is steeds belangrijker. Daar heeft Panasonic een perfecte en unieke oplossing voor gevonden: nanoe™ X.

comfortabel binnenklimaat

Luchtzuiveringstechnologie

Panasonic heeft de nanoe™ X technologie ontwikkeld. Deze technologie zorgt ervoor dat de lucht in huis niet alleen gekoeld, maar ook gereinigd wordt. nanoe™ X produceert hydroxylradicalen, die overvloedig in de natuur voorkomen en het vermogen hebben om vijf soorten verontreinigende stoffen te remmen, waaronder bepaalde virussen en bacteriën. Daarnaast maken ze harde oppervlakken en zachte meubels schoon en ontgeuren de lucht. De nanoe™X-technologie van Panasonic zit verwerkt in een groot aantal airconditioners en werkt onafhankelijk van verwarmen en koelen, wanneer de unit in de ventilatormodus staat. Zo wordt het binnenklimaat, 24 uur per dag, 7 dagen per week verbeterd. Hierdoor wordt de lucht niet alleen aangenamer om in te ademen, maar biedt het ook voordelen voor mensen met allergieën of astma.

Naast deze bijzondere technologie zijn er nog talloze andere voordelen aan airconditioning van Panasonic. Zo zijn de modellen zeer energiezuinig, waardoor er flink wordt bespaard op de energierekening. Ook is er voor iedere woning wel een geschikt model te vinden. Zoals het TZ model: een compacte airco die eenvoudig boven de deur kan worden geplaatst. Of bijvoorbeeld het vloermodel, die ter vervanging van de radiatoren kan dienen.

Multi Split systeem

Meerdere ruimtes verwarmen of koelen? Plaats dan een Multi Split systeem. Eén buitenunit voorziet meerdere binnenunits van koeling of verwarming. Bijvoorbeeld een Etherea Multi Split systeem. Dit is de meest stijlvolle airco van Panasonic, helemaal nu er een Graphite model beschikbaar is. Deze gaat op in ieder interieur.

Het gebruik van een Multi Split Inverter+ systeem reduceert het energieverbruik en levert zo besparingen op, tot wel 34%! Ook neemt de inzet van een Multi Split systeem minder ruimte in. Er is namelijk maar één buitenunit nodig, waardoor dit systeem ook eenvoudig in kleinere ruimtes kan worden geïnstalleerd.

comfortabel binnenklimaat

Het hele jaar door comfort

Het is niet bij iedereen bekend, maar een airco is in feite een lucht-lucht warmtepomp. Hiermee kun je in de winter verwarmen met een hogere warmteopbrengst en tegen een lager energieverbruik dan traditionele verwarmingssystemen. Panasonic heeft hiervoor het Hybrid Air concept ontwikkeld.

Met Panasonic Hybrid Air is de CV-ketel minder nodig en gaat het gasverbruik omlaag. Verduurzamen was nog nooit zo makkelijk. Tevens zorgt het voor extra comfort, omdat verwarmen en koelen tegelijk mogelijk is. Transformeer de zolder eenvoudig naar een aangename werkplek en maak van de badkamer een comfortabele oase. Een ideale oplossing voor bestaande woningen die snel willen verduurzamen door minder gas te gebruiken!

Panasonic
www.aircon.panasonic.eu