Regel gratis afvoer van lampen en ander elektrisch afval op de zaak

Artikel delen

De afgelopen jaren ligt er steeds meer nadruk op duurzaamheid en het milieu. Dat maakt het inzamelen van elektrisch afval crucialer dan ooit. Elektrische en elektronische apparaten bevatten materialen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu en de volksgezondheid als ze niet op de juiste manier worden verwerkt. Tegelijkertijd bevatten deze apparaten waardevolle grondstoffen die, mits correct gerecycled, kunnen worden hergebruikt en bijdragen aan de circulaire economie. Wecycle speelt hierin een sleutelrol door het bieden van toegankelijke en efficiënte recycleoplossingen voor bedrijven en consumenten.

Recycling

Door samenwerking met Wecycle wordt de stap naar een verantwoorde afvoer van elektrisch afval eenvoudiger dan ooit. Hun platform faciliteert niet alleen de inzameling, maar zorgt ook voor bewustwording over het belang van recycling en duurzaamheid. Zo werken we allemaal samen aan een groenere toekomst.

Bied jouw klanten thuis en op het werk een duurzame oplossing voor afgedankte lampen, armaturen en ander elektrisch afval. Recycle lampen gratis via jouw technische groothandel of regel gratis afvoer samen met ander elektrisch afval via wecyclevoorbedrijven.nl. Ook voor bouw, sloop of andere projecten.

Alle voordelen op een rij:

✓ Gemakkelijk elektrisch afval afdanken
✓ Bijdragen aan inzameldoelstelling en circulariteit
✓ Verlagen risico afvalbranden
✓ Voldoen aan wet- en regelgeving
✓ Voor sommige elektrisch afval ontvang je een vergoeding
✓ Zelf demonteren? Dat kan met certificering

Bezoek de website voor meer informatie.

Wecycle
wecyclevoorbedrijven.nl