Eén loket voor de kant-en-klare oplossing

Artikel delen

BrickStrip is een uniek Steen-STRIP-Verlijming-Systeem met als credo: “Eén loket voor dè kant-en-klare oplossing”. In zeer nauwe samenwerking met sterke en betrouwbare partners is een complete Steen-STRIP-verlijming-Systeem ontwikkeld.

Verlijmen steenstrips

Een simpele oplossing voor een complex vraagstuk. BrickStrip is opgebouwd uit een aantal verschillende componenten: gevelplaten, latten, steenstrippen, verlijmingsproducten, ventilatieprofielen en voegmortel. Het voordeel van dit systeem is dat er niet meer gezocht hoeft te worden naar de juiste componenten, maar dat men kiest voor één totaal systeem met een totaalprijs dat ook in zijn totaal uitvoerig is getest. De mogelijkheden met het systeem zijn aanzienlijk. Er is een grote mate van vrijheid in het ontwerp en een uitgebreid leveringsprogramma. Zo kan het systeem als dampopen systeem zowel met – als zonder voeg worden toegepast. Dit kan zelfs zowel binnen als buiten, zelfs in aardbevingsgebieden.

Remix Droge Mortel BV is één van de partners van BrickStrip. De steenstrippen worden afgevoegd met Sakrete Uitbloeiingsarme Voegmortel, die leverbaar is in 13 standaardkleuren en op aanvraag zelfs in iedere gewenste kleur. Aan het aanmaakwater van Sakrete Voegmortel wordt Sakrete Voegfix FX toegevoegd. Dit is een vloeibaar additief dat aan de hierop afgestemde Sakrete Voegmortel de gewenste superieure eigenschappen geeft op het gebied van hechting, flexibiliteit en voeghardheid.

Het eindresultaat is een mooie schone gevel die vrijwel niet te onderscheiden is van traditioneel metselwerk, maar wel de vele voordelen heeft van het BrickStrip steenstrip-verlijming-systeem.

Meer weten? Kijk dan op www.sakrete.nl of www.brickstrip.nl.

Remix Droge Mortel
www.remix.nl