Hoogwaardige duurzame buitenlak

Artikel delen

Devetaal Supreme Hoogglans is onbetwiste topkwaliteit als het gaat om een hoogwaardige en duurzame buitenlak. Het product van Drost Coatings staat voor een langere levensduur door de betere UV-bestendigheid, lagere CO2 uitstoot, hoger en langer glansbehoud, 52% biobased, betere doordroging en verwerking bij lage temperaturen 0-10°C.

Devetaal Supreme is een duurzame 52% biobased gecertificeerde Hoogglans Lakverf. Het product is getest door TÜV Austria en de producent is dan ook trots om te melden dat een score van 52% is behaald. Devetaal Supreme geeft een reductie van 40% CO2 uitstoot ten opzichte van de Devetaal SB Hoogglans per m²/jaar. De lak is niet alleen duurzaam voor het milieu, maar werkt ook kostenbesparend. Door een verlening van de onderhoudstermijn naar 10 -12 jaar bespaart u op onderhoud.

Uiteraard is het voor de schilder belangrijk dat een lak soepel en lekker verwerkt. De producent vermeldt met zekerheid dat de Supreme Hoogglans ook bij wat koudere temperaturen uitstekend te verwerken is.
Door verschillende externe praktijktests uitgevoerd door diverse schildersbedrijven is vastgesteld dat Supreme Hoogglans uitblinkt bij de doordroging bij koude temperaturen vanaf 0°C. De Supreme Hoogglans is gemodificeerd met een Acrylaattechnologie voor een maximaal glansbehoud.
Meer informatie? Kijk eens op onderstaande website.

Drost
www.drostcoatings.nl