Diversiteit en flexibiliteit in dakramen

Artikel delen

Dakea heeft de missie dakramen aan te bieden met meer kenmerken en een langere garantie dan vergelijkbare producten op de markt. Dit inclusief een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gemaakt voor professionals, biedt het Dakea assortiment hoogwaardige dakramen, rolgordijnen en accessoires die ontworpen zijn om te werken in elke mogelijke situatie.

Van eenvoudige vereisten waarmee u uw zolder kunt omtoveren tot een bruikbare ruimte, tot de meest innovatieve producten die helpen om een stille, veilige en energie-efficiënte ruimte te creëren. De ramen van Dakea kunnen zelfs uw energierekening helpen verlagen. Dit allemaal inclusief een garantie van 20 jaar.

Als onderdeel van de VKR groep heeft het bedrijf toegang tot de know-how en de ervaring opgedaan door meer dan 75 jaar productie van dakramen. Tevens beschikt Dakea over de grootste Europese productie-en testfaciliteiten. Dakea werkt met hout afkomstig van duurzame en gecertificeerde bossen (FSC).

Dakea werd opgericht in 2012 onder het overkoepelende bedrijf Altaterra, binnen de particuliere Deense groep VKR holding en als een zusterbedrijf van VELUX. Dakea is nu reeds gevestigd in 12 Europese landen en heeft een dynamisch team in dienst, dat ambitieus, vooruitstrevend en innovatief is.

Dakea
www.dakea.nl

Bezoek Dakea op Renovatie 2019 in Den Bosch, stand C052