Word een brandwerende montagedeskundige!

Artikel delen

Wil je graag een certificaat waarmee je je deskundigheid in het brandwerend en rookdicht afdichten van buis- en kabeldoorvoeringen, voegen en naden kunt aantonen? Dan is de training ‘Deskundig brandwerend afdichten’ geschikt voor jou! De training is erop gericht om je een gedetailleerde basis te geven op het gebied van het toepassen van de Walraven Brandwerende Systemen, conform de richtlijnen gesteld in NEN 6069 en NEN EN 1366.

De Brandwerende Training van Walraven bevat een uitgebreid scala aan belangrijke brandwerende onderwerpen. Zo wordt er informatie gegeven over compartimentering, regelgeving, theorie en certificering, komen test- en brandkeuringsrapporten aan bod en worden verschillende toepassingen van de Brandwerende Systemen getoond.

De stichting MEB-register heeft als doel het bevorderen en beschermen van de kwaliteit en vakkundigheid op het gebied van brandveiligheid én van montage van brandwerende producten door het stimuleren van kennisoverdracht. Walraven ondersteunt met de training ‘Deskundig brandwerend afdichten van buis- en kabeldoorvoeringen, voegen en naden’ het initiatief van het MEB-register. De training voldoet dan ook aan de door haar gestelde criteria.

Deze training ‘Deskundig brandwerend afdichten van buis- en kabeldoorvoeringen, voegen en naden’ is bedoeld voor iedereen die al werkt met en/of graag aan de slag wilt als monteur in het werken met de Walraven Brandwerende Systemen. Aanmelden kan via onderstaande website.

Walraven
www.walraven.com/nl/brandwerendetraining