Eurosupply presenteert de Multitel MJE250, een nieuw model 25 meter autohoogwerker met 180˚ articulated jib.

Artikel delen

Eurosupply Hoogwerksystemen breidt haar verkoopassortiment uit met de telescoop autohoogwerker Multitel MJE250 met 180˚articulated jib die met uitgeschoven mast tot 3,5 meter onder het maaiveld reikt.

HOOGWERKER

De MJE250 beschikt over een werkhoogte van 25 meter en heeft een reikwijdte van 17,20 meter. Vanuit transportstand bereikt deze hoogwerker een werkhoogte van 7 meter door de 180˚articulated jib. De machine kan met zijn maximale werkbakcapaciteit van 250 kg naar de volle werkhoogte van 25 meter en heeft daarbij een werkbereik van 4 meter wat een belangrijk pluspunt is ten opzichte van haar concurrentie, dit pluspunt geldt overigens voor alle Multitel autohoogwerkers.

De machine is te gebruiken bij een 3 graden scheefstand. Met zijn lage transporthoogte van 2,98 meter en vrij korte transportlengte van 7,76 meter kan de machine gebruikt worden op moeilijk bereikbare plekken.

werkbereik

De MJE250 is standaard voorzien van stempelautomaat in de werkbak en voldoet aan de laatste emissienorm met EURO 6D met AdBlue, een belangrijk detail voor gebruikers die werken in de binnensteden. De autohoogwerker mag bestuurd worden met B-rijbewijs.
“De MJE250 is een absolute aanwinst binnen ons hoogwerkerassortiment en wij kijken enorm uit naar de eerste levering die dit jaar nog op de planning staat,” vertelt Coert Nodelijk, algemeen directeur bij Eurosupply. “Ook werkt Multitel momenteel aan een werkbakrotatie van 120˚ wat nu standaard 90˚op autohoogwerkers is en dat biedt ook veel voordelen.”

Wilt u meer informatie ontvangen?
Bel naar 0168 32 9331 of mail naar sales@eurosupply.net