Geen kou, vocht en schimmel meer dankzij thermisch geïsoleerde vloer

Artikel delen

Kou, vocht, schimmel: houten balkenvloeren met kruipruimtes zijn er goed in, en isoleren doen ze minder goed. Vloer+ heeft daarin de oplossing om snel en duurzaam een begane grondvloer te vervangen voor een thermisch geïsoleerde vloer.

vloer isoleren

Vloer+ verwijderd de bestaande houten vloer en maakt de kruipruimte schoon. Vervolgens wordt de kruipruimte opgevuld met onze Argex isolatiekorrels. Deze isolatiekorrels hebben als voordeel dat ze vocht kunnen opnemen waardoor de dekvloer en de afwerkvloer droog zullen blijven. Deze geëxpandeerde Argex isolatiekorrel is een draagkrachtige, onbrandbare, 100% milieuvriendelijke en lichtgewicht kleikorrel die afgewerkt wordt met een traditionele cementdekvloer.
Het is mogelijk om deze cementdekvloer te voorzien van vloerverwarming, het leggen van de vloerverwarmingsslangen wordt uiteraard ook door Vloer+ verzorgd. Daarnaast maken wij onze vloeren sneldrogend zodat de bewoner al na 4 dagen kan beginnen met het leggen van de vloerafwerking zoals parket, laminaat, vloerbedekking of vloercoating.

Het vervangen van de vloer en alle werkzaamheden daar om heen wordt door één bedrijf verzorgd, daardoor kunnen wij de vloer vervangen binnen 1 á 2 dagen. De bewoners kunnen mede hierdoor weer snel van hun woning gebruik maken. Binnen ons bedrijf hebben wij 1 contactpersoon die het project van a tot z begeleid.
De bewezen isolatiewaarden zijn door ISSO opgenomen in de databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Hierdoor mag de EPA-adviseur de gedeclareerde Rc-waarden één op één opnemen in zijn EPC berekeningen voor een Energielabel of een Maatwerkadvies Energiebesparing. Vloer+ voegt hiermee waarde toe aan de woning.

Vloer+
www.vloer-plus.nl