Sensationele werkhoogte met nieuw ontwikkelde hoogwerker

Artikel delen

De RUTHMANN TB 300 is een geheel nieuwe ontwikkeling. Met een sensationele werkhoogte van 30 m en een bereik van 17,1 m biedt de TB 300 op een chassis van 3,5 t ongekende prestaties. Deze innovatie heeft een operationele capaciteit die voorheen alleen beschikbaar was op 7,5-t vrachtwagen gemonteerde werkplatforms.

Rijbewijshouders van klasse B profiteren enorm. De TB 300 is niet alleen een aanvulling op de vorige 30-m, 7,5-t-categorie, maar vervangt mogelijk ook oudere, zwaardere op vrachtwagens gemonteerde platforms die momenteel op de markt zijn. Met 1,5 meter extra werkhoogte beschikbaar op 3,5-t voertuigen, kunnen verhuurbedrijven van hoogwerkers uitkijken naar verhoogde inkomsten, winst en een hogere ROI (return on investment). Dit werkplatform van 30 m scoort ook met zijn korte voertuiglengte en lage hoogte, wat de wendbaarheid en inzetbaarheid aanzienlijk verbetert.

De RUTHMANN TB 300 is het onbetwiste vlaggenschip van de Hi-light Performance-serie. Hi-light staat voor RUTHMANN’s ingenieuze ontwerp- en staalfabricagetechnieken.

Over Kwak Hoogwerkers

Kwak Hoogwerkers is gevestigd op het bedrijventerrein ’t Plaveen in Huizen. Van hieruit worden de verkoop- en service-activiteiten omtrent de Ruthmann hoogwerkers georganiseerd.

De servicemedewerkers zijn door de fabrikant opgeleid en beschikken over relevante en specifieke deskundigheid. Door regelmatige bijscholing wordt het kennisniveau optimaal op peil gehouden. Wij kunnen u van dienst zijn bij u op locatie of in ons Service Station in Huizen.

Opleiding van de bedieners van de Ruthmann hoogwerker maakt onderdeel uit van onze servicewerkzaamheden. Een machinespecifieke opleiding op maat of volgens IPAF, een scholing op één of meerdere hoogwerkercategorieën.

Onderdeel van de verkoopactiviteiten zijn o.a. bezoeken van geïnteresseerden, het geven van een specifieke hoogwerkerdemonstratie op een gewenste locatie en beursdeelnames. Het doel is u als geïnteresseerde zo breed mogelijk te informeren en in de gelegenheid te stellen de eigenschappen en prestaties van de Ruthmann hoogwerker te ervaren en vast te stellen wat de voordelen voor uw toepassingsgebied gaan zijn.

Kwak Hoogwerkers
www.kwak.nl