Wilt u geen onveilige situaties tijdens gebruik en (de)montage van steigers meer?

Artikel delen

“Een mooie klus op een indrukwekkende locatie”, aldus Rory Born, steiger- en ondersteuningsspecialist van Armonta over de opdracht van ‘Het Mauritshuis’ in Den Haag. De specialisten van Armonta hebben het in het water staande gedeelte van het pand in Den Haag voorzien van de H-frame Renovatiesteiger.

“Het is gebouwd inclusief inklimbeveiliging. Dit is om te voorkomen dat er in de steiger geklommen wordt en er wel erg makkelijk in het heel dichtbijgelegen ‘torentje’ van de minister-president te kijken is. Veiligheid voor alles en iedereen, in ieder opzicht”, benadrukt Rory Born.

Dankzij het speciale ontwerp van de Armonta H-Frame Renovatiesteiger behoren onveilige situaties tijdens het monteren en demonteren van de H-Frame Renovatiesteiger tot het verleden. Steigers én steigerbouwers zijn er in vele uitvoeringen.

Armonta H-Frame is zeer geschikt om ook uw renovatieproject in de steigers te zetten. Hij is voorzien van stalen roostervloeren (300kg m2) voor optimale grip op de vloer en toch voldoende licht op de werkplek. De bovenliggende werkvloer is voor het betreden altijd voorzien van een veiligheidsleuning.

Armonta (VCA**) is gespecialiseerd in het met u meedenken hoe u het best uw project in de steigers kunt zetten. Denk daarbij niet alleen aan een gevelsteiger, maar juist ook aan tijdelijke ondersteuningen. U kunt Armonta natuurlijk inzetten voor het (de)monteren van uw project. Maar, de echte kennis van Armonta zit in het adviseren en de volledige engineering van complete projecten: het uitwerken van stempelplannen, het inzetten van steigers ter ondersteuning of juist het engineeren van zwaarlastondersteuningen. Kortom: géén onveilige situaties meer tijdens gebruik en (de)montage van steigers!

Armonta
www.armonta.nl