Veilig werken op betrouwbare trappen, ladders en steigers

Artikel delen

Op een steiger werk je makkelijk en veilig. Neemt niet weg dat voor veel werkzaamheden een trap of ladder het beste hulpmiddel is. Bijvoorbeeld voor het werk van glazenwassers, schilders, bouwvakkers, dakwerkers en elektriciens. “Iedereen wil een betrouwbare, veilige steiger, ladder of trap en geen exemplaar waar van alles om te doen is qua veiligheid,” benadrukt Mischa Bos, Sales Manager bij Solide.

“Een trap of ladder moet niet alleen dat vernuftige instrument zijn waar je veilig je werk mee kunt doen”, vervolgt Mischa. “Het is ook een instrument dat elk jaar gecontroleerd en gekeurd moet worden. Want op het gebied van veiligheid kan je geen compromissen sluiten.”

Solide biedt producten die met de hoogste kwaliteit worden gefabriceerd. Zo is de DAS-felsverbinding® toonaangevend in de sector. Al sinds 1975 wordt deze techniek toegepast en tegenwoordig is ieder product van DAS gefelst. Het resultaat, sterke en duurzame klimmaterialen met een perfecte afwerking.

10 jaar productgarantie

De producten van Solide beschikken over een veelheid aan praktische eigenschappen, waar de gebruiker direct voordeel van heeft. Zo zijn de meeste producten voorzien van een PU-coating. Tijdens het productieproces worden de industriële ladders, trappen en andere constructies afgewerkt met een transparante polyester coating. Onbehandeld aluminium geeft zwart af, maar de beschermlaag zorgt ervoor dat de gebruiker geen zwarte handen meer heeft. Dat heeft als extra voordeel dat je bij hoge temperaturen je handen niet brandt. Daarnaast krijg je 10 jaar productgarantie op alle producten van Solide.

Solide
www.solide.com