Markt kijkt vooral naar hybride oplossingen

Artikel delen

Op 12 mei organiseerden Eisma, Itho Daalderop en Trans-id het webinar: ‘Help! Ik heb gemiddeld Label B. Wat nu?’ De deelnemers aan het webinar waren vooral geïnteresseerd in oplossingen met een hybride warmtepomp, zo bleek uit een poll onder de deelnemers. De gasloze all-electric oplossing is voor veel partijen (nog) geen dagelijkse kost.

itho daalderop

Tijdens het webinar zijn twee interessante verduurzamingsroutes uiteen gezet; de hybride route met de lucht/water warmtepomp ‘Vincent’ en de all-electric route met de water/water warmtepomp WPU 5G. Bij deze laatste oplossing, die ‘Warmtepompnet’ heet, worden meerdere woningen aangesloten op één bron. Kijk het webinar gratis terug via de terugkijklink.

Itho Daalderop
hwww.ithodaalderop.nl