Badkamervloer schadevrij opgeleverd

Artikel delen

Beschadig je onbedoeld de nieuwe badkamervloer tijdens je werkzaamheden? Van veel bouwmaterialen moet je tegenwoordig maar afwachten of ze beschikbaar zijn. En tegen welke prijs. Dus als je je project rendabel wilt houden, is het verstandig om reparaties te voorkomen en de vloer goed te beschermen. Ook nieuwe, nog niet doorgedroogde tegelvloeren kun je gerust afdekken. Daarvoor heeft PrimaCover diverse damp-open afdekmaterialen in het assortiment. Zoals PrimaCover Evapo zelfklevend afdekvlies en PrimaCover Defend ultrastevige viltplaten.

Damp-open

Als je nieuwe keramische tegelvloeren hermetisch afsluit, kunnen de voegen wit uitslaan. Dat komt door de kalk in het uitdampende vocht. Maar je wilt ook niet dat je de tegels beschadigt bij het afwerken van het badkamerproject. Keramiek is weliswaar hard, maar metalen voorwerpen kunnen vervelende krassen veroorzaken. Bovendien kunnen er schilfers en zelfs scheuren ontstaan bij zware impact, zoals een vallende hamer.

Zelfklevend damp-open afdekvlies

PrimaCover Evapo zelfklevend damp-open afdekvlies (70gr/m²/24h) kun je aanbrengen zodra de vloer volgens de voorschriften beloopbaar is. De vloer kan dan ongehinderd blijven doordrogen terwijl deze uitstekend beschermd is tegen verf, latex, vocht, vallende gereedschappen, meubelpanelen en de poten van de trap.

Ultrastevige vloerbeschermer

PrimaCover Defend is een ultrastevige vloerbeschermer op palletformaat (120 x 80cm). Deze 4 mm dikke haakse viltplaten van geperst textiel beschermen tegen zware mechanische beschadigingen. De ideale ondergrond voor het schadevrij afmonteren van douchewanden, meubels, toiletpotten, radiatoren en deuren bijvoorbeeld. PrimaCover Defend is niet alleen geschikt voor nieuwe vloeren, want het is ook de veilige beschermer voor bestaande vloeren tijdens sloop- en breekwerken.

Primaverde BV
primacover.com